Comunitatea geo-spatial.org

Geo-spatial.org este un spațiu plăcut de informare, realizat și susținut de persoane interesate de tot ce este legat de dimensiunea geospațială, ce își propune realizarea unei baze de date și cunoștințe geospațiale, disponibile gratuit. Aici veți găsi secțiuni variate, vă recomand trecerea lor în revistă, fiind foarte interesante și pline de informații utile.

Printre cele nouă secțiuni, se găsesc articole, tutoriale, recenzii, resurse (ce vă indică mai multe locații online de unde puteți găsi informațiile căutate), galerii (hărți calitative care pot fi exemple pentru cartografi și nu numai), download (descărcare a datelor ce sunt puse la dispoziție de comunitate), OSGeo (detalii despre toate seminariile și conferințele susținute de membrii comunității, cu participare gratuită, în Cluj, București și Timișoara), blog, info (detalii despre comunitate, motivații, etc).

Comunitatea a depășit 700 de persoane înregistrate pe forum, iar numărul este în continuă creștere!

http://earth.unibuc.ro/

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Surse de informații geospațiale și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s